Iškovota prizinė vieta Vilniaus m. lengvosios atletikos keturkovės varžybose

2024 m. balandžio 18 d. Vilniaus lengvosios atletikos manieže vyko Vilniaus m. mokyklų žaidynių lengvosios atletikos keturkovės varžybos, kuriose dalyvavo ir VGTU inžinerijos licėjaus merginų komanda.

Lengvosios atletikos keturkovė – komandinės varžybos, kuriose merginos kiekviena turėjo atlikti šias rungtis: 1 kg kamuolio stūmimas, 60 m. bėgimas, šuolis į tolį įsibėgėjus ir 400 m. bėgimas. Kiekvienas pasiektas rezultatas buvo įvertinamas taškais, kurie buvo sumuojami į bendrą komandos „taupyklę“.

Mūsų mokyklai atstovavo jaunosios sportininkės: Greta Š. (7b), Luknė G. ( 5a), Mantė J. (7c), Vilija V. ( 7e), Gabija M. (7f), Viktorija S. (7d). Komanda buvo susitelkusi, draugiška, sportiškai azartiška siekiant bendro rezultato. Mergaičių pasiekimai džiugino. Po kiekvienos įveiktos rungties motyvacija ir ryžtas vis augo.

Finišavus po 400 m. rungties ir suskaičiavus komandinius rezultatus paaiškėjo, kad VGTU inžinerijos licėjaus komanda užėmė prizinę trečią vietą. Mokyklai iškovota taurė, medalis, sportinis inventorius, o mergaitės apdovanotos medaliais ir asmeninėmis dovanomis.

Linkime mergaitėms puikaus tolimesnio sportinio kelio!

Dėkojame savanorėms septintokėms Liepai ir Kamėjai už pagalbą varžybų metu bei fizinio ugdymo mokytojoms Dianai Bučienei ir Nijolei Gudžiūnienei.

Skip to content