VGTU inžinerijos licėjaus 1×1 tinklinio turnyras „King of the court 2023“

Pasibaigė  lapkričio 23 ir 30 dienomis pirmą kartą mokyklos istorijoje vykęs 5-7 klasių VGTU inžinerijos licėjaus 1×1 tinklinio turnyras „King of the court 2023“. Netradicinis tinklinio formatas, kuris puikiai lavina vaikų tinklinio techniką ir mąstymą. Šiam turnyrui vykdyti turime puikias sąlygas, kadangi vienu metu galima žaisti net 6 rungtynes.

Iš viso į turnyrą užsiregistravo 24 mokiniai. Pirmąją varžybų dieną žaidėjai sužaidė atrankinį turą, po kurio paaiškėjo kiekvieno varžybų dalyvio startinės pozicijos per finalinę varžybų dieną. Keletas mokinių susirgo ir neatvyk į finalinį turnyro etapą, todėl jame dalyvavo 21 pradedantysis tinklininkas. Visi buvo suskirstyti į 3 pogrupius po 7 žaidėjus. Rato sistema sužaidus pogrupius paaiškėjo turnyro laimėtojai. Visi dalyviai buvo apdovanoti saldžiais prizais, o nugalėtojai – taurėmis bei medaliais.

A grupė:

I vieta Džiugas (7a)
II vieta Kotryna (6a)
III vieta Danielius (8e)
IV vieta Majus (5c)

B grupė:

I vieta Simas
II vieta Augustė (5b)
III vieta Adomas (6b)
IV vieta Artūras (6b)

C grupė:

I vieta Ugnė D. (5b)
II vieta Gabrielė (5f)
III vieta Diana (5e)
IV vieta Martyna (6a)

Dėkojame visiems dalyviams už dalyvavimą ir puikias kovas. Tikimės, jog šis turnyras taps tradiciniu mūsų mokykloje! Tariame iki pasimatymo 2×2 Kalėdiniame tinklinio turnyre, kuris jau visai netrukus!

Skip to content