Draugiškos krepšinio varžybos

Balandžio 3 d. Antakalnio gimnazijoje įvyko draugiškos krepšinio varžybos tarp VGTU licėjaus ir Antakalnio gimnazijos dvyliktokų. Mūsų mokyklos rinktinei atstovavo : Mantas J. , Jokūbas D., Džiugas Ričardas J., Dominykas O., Vincentas P., Adomas Str., Adomas S., Mykolas P., Augustas ir Gubertas P.

Varžybų pradžioje mūsų komandai nesisekė pataikyti pirmųjų metimų, vaikinai nedrąsiai jautėsi priešininkų aikštelėje ir varžovai veržėsi į priekį atsiplėšdami net dešimčia taškų. Bet vedami Manto J.,  atkakliai kovodami, rodydami tvirtą charakterį vaikinai varžybų eigoje sugebėjo išlyginti rezultatą. Varžovai vėl šiek tiek pabėgo ir besibaigiant varžyboms didžiulių pastangų dėka vėl mūsų komanda lygino rezultatą. Deja nebeužteko jėgų ir energijos , teko nusileisti varžovams rezultatu 62 – 55.

Didžiulių pastangų, savo meistriškumo ir pasiaukojimo dėka Mantas J. uždegė komandą  kovai, atkovojo „begalę“ kamuolių, išprovokavo „begalę“ pražangų ir įmetė į krepšį net 40 taškų.

Didžiuojuosi mūsų dvyliktokais. Jie draugiškai susibūrė į komandą, kovojo su didele aistra ir apgailestauju, kad pandemija atėmė iš jų galimybę atstovauti mokyklai, džiaugtis varžybomis ir pergalėmis.

Linkiu vaikinams didžiausios sėkmės, tikslų, lūkesčių ir svajonių išsipildymo!

Gero kelio!

Fizinio ugdymo mokytoja Diana B.

 

Skip to content