Tinklinio turnyras 2×2, skirtas VGTU inžinerijos licėjaus 60-mečiui paminėti

Kovo 6 ir 13 dienomis licėjuje vyko tinklinio turnyras 2×2 (vaikinas + mergina), skirtas VGTU inžinerijos licėjaus 60-mečiui paminėti. Tinklinio turnyre dalyvavo 20 komandų. Smagu buvo matyti gausiame dalyvių būryje kartu žaidžiančius, palaikančius, bendraujančius 7–12 klasių mokinius ir mokytojus. Džiaugiamės prie tinklinio mėgėjų bendruomenės prisijungusia ekonomikos ir verslumo mokytoja Andželika. Neįtikėtiną kovingumą, atkaklumą ir drąsą pademonstravo mūsų jaunieji 7 ir 8 klasių tinklinio mėgėjai, nepabūgę žaisti prieš gimnazistus bei mokytojus ir iškovoję nemažai pergalių.

Turnyras vyko dviejų minusų sistema. Iš viso sužaistos 36 rungtynės. Varžybų nugalėtojai – mokytojai Domantas ir Rita, dalyvavę be konkurencijos ir nepretendavę į apdovanojimus. Didžiausias apdovanojimas mokytojams – gera varžybų atmosfera ir tinklinio mėgėjų, mokytojų, žiūrovų bendruomeniškumas. III vietą iškovojo Skaistė (12b) ir Faustas (9b), II vietą – Dominyka ir Laimonas (7a), o nugalėtojais tapo Mykolas ir Anna (9a). Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti licėjaus 60-mečio atminimo medaliais ir taurėmis. Sveikiname nugalėtojus, prizininkus ir visus dalyvavusius mokinius bei mokytojus. Labai prasmingai, kovingai ir kartu šiltai paminėjome šį licėjaus jubiliejų.

Kovo 9 dieną licėjuje vyko 5–7 klasių mokinių 2×2 turnyras, taip pat skirtas mokyklos 60-mečiui paminėti. Jaunesniųjų amžiaus grupėje dalyvavo 11 komandų. Komandos buvo suskirstytos į A ir B pogrupius. A pogrupyje žaidė labiau pažengę, tinklinio treniruotes ne pirmus metus lankantys moksleiviai, o B pogrupyje varžėsi pradedantieji tinklinio žaidėjai. Abiejų pogrupių geriausios komandos buvo apdovanotos taurėmis ir medaliais.

A pogrupyje stipriausi buvo Konradas (7e) ir Jogaila. Antrąją vietą užėmė Simonas (6f) ir Justas (7d). Trečioji vieta atiteko Nojui (7e) ir Džiugui (7d).

B pogrupio nugalėtojais tapo Džiugas (6a) ir Marijus (6a). Antrąją vietą užėmė Indrė (5b) ir Elena (5b). Trečiąją vietą pelnė Urtė (6a) ir Paulius (5e).

Dėkojame Deividui (11b) bei mokytojai Nijolei ir jos savanoriams už didelę pagalbą organizuojant ir vykdant turnyrą.

 Fizinio ugdymo mokytojai Domantas ir Rita

 

Tinklinio turnyras 2x2

 

Skip to content